Još se nije oporavila od gubitka bebe, a pjevačica je već doživjela novi udarac

Piše: S.P.

Pop i soul pjevačica Jessie J nedavno je doživjela traumatičan podsjetnik na gubitak bebe. Slavnu pjevačicu neko je na njenom Instagramu pitao je li to ponovno trudna – niti pola godine otkako je imala spontani pobačaj.

Šokirana pjevačica svoje je pratitelje o tome izvijestila u Instagram Storyju, a prema onome što je kazala, pitanje ju je posebno rastužilo jer je iza njega stajala prozivka o njenom izgledu.

– Ta me osoba pitala jesam li ja to trudna. Navodno tako izgledam. Ne znam je li riječ o provokaciji o mom spontanom ili ruganju na račun kilograma, napisala je uznemirena Jessie J.

Potaknuta sve češćom pojavom takozvanog “body shaminga”, što je izraz za javno ponižavanje zbog debljine, odnosno fizičkog izgleda, popularna pjevačica na svom je Instagramu napisala da je njezin slučaj najbolji primjer kako nikada nije prikladno pričati o vanjštini druge osobe, bez obzira na namjere.

– Prestanite komentirati težinu ljudi, bilo koga. Samo prestanite. Toliko toga vidim na društvenim mrežama, a znam i da se to događa u stvarnom životu. Zamislite kako sam se osjećala kad me ta neka osoba pitala jesam li trudna. Ona ili on možda ne znaju da sam nedavno izgubila bebu, zbog čega me ta aluzija na trudnoću dodatno pogodila. Istina je da sam se malo udebljala, no zar je to razlog da me se ovako ubija u pojam, zavapila je Jessie J.

Britanska zvijezda u svojoj objavi je poručila da se na vlastitom primjeru uvjerila kako je i bezobzirno dijeliti savjete ljudima koji su prošli neko traumatično iskustvo.

Izvor: gloria.hr

(S.P.)

Pročitajte još