Monica Belluci zna odabrati cipele koje uljepšavaju noge i izdužuju figuru

Piše: Azra

Monica Bellucci obavila je kupovinu u Milanu, a slavna glumica posjetila je trgovinu specijaliziranu za luksuzno posuđe izrađeno od murano stakla koja se nalazi u ulici Via Monte Napoleone, poznatoj po brojnim trgovinama.

Velika ljubiteljica modnog minimalizma i ovog puta držala se svog provjerenog odjevnog stila odjevena u crno od glave do pete. Outfit za šoping složila je od crnog kaputa s pojasom oko struka dužine do ispod koljena te hlača lepršavih širih nogavica.

Monica Bellucci velika je ljubiteljica i cipela s platformom, a ovoga puta nosila je crne sandale s izrazito visokom drvenom platformom. Takve “neboderke” možda nisu najspretnije za hodanje, ali žene ih vole nositi jer poljepšavaju noge i izdužuju figuru. Od modnih dodataka za svoj minimalistički stajling 57-godišnja glumica odabrala je veću crnu torbu elegantnog dizajna.

Izvor: Zadovoljna.hr

(M.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti