Angela Kelly, lična savjetnica i dizajnerica kraljice Elizabete II, objavljuje drugi dio knjige u kojem otkriva sve detalje rada za kraljevsku porodicu

Piše: Azra

Otkriveno je kako će lična savjetnica i dizajnerica kraljice Elizabete II, Angela Kelly, objaviti ažuriranu verziju svoje knjige, koja će sadržavati nove fotografije i insajderske informacije o radu za kraljevsku porodicu.

Angela Kelly blisko je sarađivala sa kraljicom svaki dan, gotovo 30 godina. Godine 2019. objavila je knjigu ”The Other Side of the Coin”, koja je sadržavala nikad prije viđene fotografije iza kulisa i informacije o životu u Buckinghamskoj palači.

Sada je najavljeno da će ažurirana verzija knjige biti objavljena sljedeći mjesec kako bi se poklopila s proslavom platinastog jubileja Njenog Visočanstva.

Prema riječima izdavača ”Harper Collins”, ažurirana knjiga sadržavat će nove fotografije kao i potpuno novo poglavlje. Obrađeno u ovom poglavlju, Angela će govoriti o izolaciji kraljevske porodice tokom pandemije Covid-19 u dvorcu Windsor, kada je preuzela nove uloge poput šišanja i sređivanja kraljičine kose.

Poglavlje će također pokriti sprovod princa Philipa, prvi kraljičin javni angažman nakon zatvaranja i pogled na junsku proslavu platinastog jubileja.

Katya Shipster iz ”Harper Collins-a” rekla je: “Tako smo ponosni što smo izdavači Angele Kelly. Htjeli smo obilježiti izvanrednu prigodu Kraljičinog platinastog jubileja s ovim prekrasnim novim izdanjem, kao i dovesti knjigu do dana današnjeg nakon događaja bez presedana protekle dvije godine.”

(E.M.)

Pročitajte još