Jamie Dornan, zvijezda ”50 nijansi sive”, mogao bi postati novi James Bond

Piše: Azra

Jamie Dornan (39), glumac najpoznatiji po ulozi Doriana Greyja u trilogiji ”50 nijansi sive” mogao bi glumiti novog Jamesa Bonda, ali nije siguran može li se nositi s negativnim komentarima javnosti.

Spomenuo je kako su obožavatelji Batmana reagirali kad su saznali da će ga igrati njegov kolega Robert Pattison.

– Predrasude su jedna od najvećih bolesti naše kulture, a posebno u našem poslu. Sjetite se samo reakcija koje su uslijedile nakon što je Rob dobio ulogu, pa 90 posto ih je bilo negativno,  istaknuo je Jamie u razgovoru za Esquire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Dornan (@jamiedornan)

– Slično je bilo i kada je Daniel Craig dobio ulogu Jamesa Bonda – mislim, komentari su bili 100 posto negativni. Vrlo je uznemirujuće kada vidite koliko ljudi bjesne zbog glumaca. A šta se onda dogodilo? Daniel Craig je briljirao i to je promijenilo cijelu Bondovu energiju. Tako se i svim zagovornicima na koncu sviđa ono što je Rob učinio s Batmanom, dodao je.

Glumac ne krije uzbuđenje oko mogućnosti da zaigra Agenta 007, a a tu ulogu se navodno bori s Idrisom Elbom i Dwayneom Johnsonom.

-Jako je uzbudljivo biti u konkurenciji za takvu ulogu. Ako bolje pogledate profile koji stoje iza uloge Bonda, riječ je mahom o glumcima iza kojih je pregršt odličnih projekata, rekao je Jamie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Dornan (@jamiedornan)

Izvor: 24sata.hr 

(E.M.)

Pročitajte još