Otvoreno o braku i potomstvu: Marija Šerifović otkrila kakvu vjenčanicu priželjkuje

Piše: Azra

Marija Šerifovć je odavno izjavila da bi voljela da se ostvari kao majka, a sada je to ponovila i u jednoj TV emisiji. Temu je otvorila njena prijateljica, pjevačica Jovana Mišković koja se uključila u program i poželjela Mariji da i ubuduće otpjeva mnogo koncerata, ali i da “počne da mijenja pelene”.

-Sve što ima veze sa djetetom je jedna ozbiljna stvar i sa tim nema šale, rekla je Marija nasmijavši se na video-poruku svoje prijateljice.

-Mnogi kažu, to se i ne planira, to se samo tako desi, ali kod mene će se to vrlo planirano desiti. Biće to u trenutku kad za to budem u potpunosti bila spremna da suštinu svog života podredim nekom Šerifović junioru i to je vrijeme sad već blizu, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Popularna pjevačica je otkrila i da je već donijela odluku o imenu djeteta, ali nije željela da ga saopšti. Nije skrivala malu nelagodu što uopšte priča o potomstvu i stavila je do znanja da je to, za nju, veoma intimna tema. Ipak, slatko se našalila na temu prosidbe i vjenčanja. Tako je izjavila kako sebe može da zamisli u vjenčanici i da želi ogromnu bijelu haljinu.

-Meni to maestralno stoji. Prosidbu nisam zamišljala, ali vjenčanicu jesam i odlično mi stoji. Sigurno ću ponijeti neku Valentino sa jedno 20 metara da se vuče iza mene i to će sigurno biti jedna od ljepših vjenčanica koju su ljudi vidjeli, rekla je Marija.

Izvor: Lepaisrecna.mondo.rs

(E.M.)

Pročitajte još