Jednostavno i moderno: Tri omiljena komada Katie Holmes za svakodnevnu varijantu

Piše: Azra

Nekrunisana kraljica street style-a, Katie Holmes, u jednom intervjuu za Vogue je pojasnila kako joj polazi za rukom da uvijek izgleda tako neobavezno, a u isto vreme urbano.

Ni na crvenom tepihu joj ne manjka samopouzdanja u odjevnim kombinacijama, ali izgleda da su ipak ulice New Yorka njena modna pista, pa šta to čini stil ove glumice tako upečatljivim. Podijelila je nekoliko savjeta koje ćemo svi sigurno uvrstiti kao naše nove modne zapovjesti.

U njenom ormanu postoje tri ključna elementa koji joj obezbeđuju besprekoran izgled, pogotovo u ljetnjim mjesecima.

Cvjetna haljina

Cvjetna haljina je nešto bez čega Katie ne može da zamisli svoj garderober, obožava njihovu ženstvenost, udobnost i to kako se lako kombinuju uz sve. Sa jednim komadom riješite pola posla, i ne morate da brinete o tome kako ste uklopili boje. Cvijeće dolazi u svim varijantama.

Jeans i bijela majica

Svoje svakodnevne šetnje ne može da zamisli bez ove jednostavne i udobne kombinacije.

-Mislim da uvek treba da imate farmerke i dobru majicu bez rukava, objašnjava glumica, što se tiče modela više voli one opuštene i široke krojeve od skinny jeansa.

Maksi suknja

 

-Zaista uvijek volim da mi bude maksimalno udobno, zato se često odlučujem za ovu suknju, mislim da mi je to nezamjenjiv komad garderobe u ormaru, dodala je.

Dugačka maksi suknja je kao i ostalo vrlo jednostavna za kombinovanje sa čime god poželite, preko interesantnih majica do topova ili čak kupaćeg kostima.

Ko bi rekao da je put ka dobro stilu toliko jednostavan?

Izvor: Stil.kurir.rs

(E.M.)

Pročitajte još