Kim Kardashian otkrila zbog kojeg crvenog tepiha i modne kombinacije je neutješno plakala, a čak nije ni bila pozvana

Piše: Azra

Koliko god mi mislili da je svako javno pojavljivanje savršeno od strane Kim Kardashian, to ipak nije tako. Priznala je to u jednom od intervjua koje je dala za Vogue gdje opisuje svoje prvo iskustvo na Met Gali – ne samo što uopšte nije bila pozvana, već je bila i trudna, a dobivala je i uvrede na račun svog izgleda i modne kombinacije.

Možda zvuči nestvarno, ali da, i Kim Kardashian plače zbog negativnih komentara. U jednom od intervjua za Vogue pričala je o svojm prvom iskustvu na Met Gali koje je bilo 2013. godine. Rekla je kako tada ona uopće nije bila pozvana, već je išla samo kao pratnja Kanye Westu koji je tada nastupao na Met Gali.

No, i kao pratnja je postala predmet ismijavanja na cijelom Internetu, a sve zbog njene haljine koju je tada nosila. Rekla je kako je za tu prvu Met Galu imala istog dizajnera kao i Kanye te da su u uži krug za izbor ušle dvije haljine istog kroja i materijala, ali drugačije boje. Jedna od njih je bila crna, a druga u cvjetnom uzroku te je dizajner insistirao na drugom modelu u cvjetnom uzorku.

@xoreditx the media were really terrible to her during her pregnancy #xoreditxint #olsentwins #kimkardashian #kimkardashianpregnant #annawintour #pregnancy #met #kanyewest ♬ love nwantinti (ah ah ah) – CKay

Kim je tada bila trudna i pristala je na njegovu želju za cvjetnom haljinom, a nakon te Met Gale je i požalila što je pristala na to.Dobila je puno negativnih komentara na temelju svog izgleda i izbora haljine pa su je čak upoređivali i s kaučem zbog cvjetnog uzorka na haljini.

 

Internet su tada preplavile njene slike i memeovi na tu cijelu situaciju, a ona je u intervjuu otkrila kako je plakala cijelim putem do doma upravo zbog te situacije. No, bez obzira na to, spominje kako ju to uopće više ne dira kao tada i da joj je danas taj outfit odličan.

Izvor: Teen385.dnevnik.hr

(E.M.)

Pročitajte još