„Azra“ daruje: Osvojite poklon-bon od 200 KM u turističkoj agenciji „Kosmopolit“

Piše: Azra

Najčitaniji magazin za ženu i porodicu “Azra”, u 1312. broju, kao i u svom svakom printanom izdanju, daruje čitatelje.

Ovoga puta u novom broju koji je na kioscima od 20.4. – 27.4.2022. za naše vjerne čitatelje smo spremili brojne vrijedne poklone.

Uz svaki doneseni primjerak „Azra“ magazina na poklon dobijate kupon  u vrijednosti od 200,00 KM na avio aranžmane za ljetovanje u Turskoj 2022.

 

Turistička agencija Kosmopolit osnovana je 2011. godine. Mlada po stažu, zrela po iskustvu tima koji je čini, postaće i ostaće vaša agencija. Profesionalna, iskusna, precizna i fleksibilna, diskretna i ozbiljna… Onakva kakvu zaslužujete.

Turistička ponuda agencije Kosmopolit svrstava se u najraznovrsniju i najpovoljniju. Organizujemo turističke obilaske najvećih svjetskih metropola kao što su: Istanbul, Prag, Rim, Venecija, Milano, Pariz, Barcelona, Madrid, Beč, Budimpešta, Minhen, Amsterdam, Lisabon, Moskva, Dubai… Kod nas možete naći i aranžmane za ljetnu i zimsku sezonu, daleke destinacije, krstarenja, izlete, grupne i individualne programe, avio karte, hotelski smještaj, rent a car. Također, organizujemo studentske i školske ekskurzije, kao i team building putovanja.

*Poklon-bon vrijedi u poslovnicama u Zenici, Banjoj Luci i Importanne Centru u Sarajevu.

Potražite novi broj magazina „Azra“ na kioscima širom BiH!

 

Pročitajte još