„Azra“ daruje: Osvojite noćenje u hotelu „Pino Nature“

Piše: Azra

 

Najčitaniji magazin za ženu i porodicu “Azra”, u 1312. broju, kao i u svom svakom printanom izdanju, daruje čitatelje.

Ovoga puta u novom broju koji je na kioscima od 20.4. – 27.4.2022. za naše vjerne čitatelje smo spremili brojne vrijedne poklone.

Hotel „Pino Nature“ u srcu Trebevića najsretnijim čitateljima poklanja noćenje za dvije osobe, a uključen je doručak i wellness.

Rijetko koje zemlje u svijetu imaju planinu u samom centru glavnog grada. Sarajevo sa ponosom može reći da ima nešto takvo – Trebević!!!  Sarajevski jedinstveni stil života, bosanska originalnost, toplina, susretljivost i mogućnost raznih tipova rekreacije su ono što hotelu PINO daje unikatnost i to sve na nadmorskoj visini od 1070 m. 22 sobe i 2 apartmana su prožeta toplinom prirode i savremenog komforta sa jedinstvenim pogledom na planine.

Pino wellness centar, rijetki dragulj Sarajeva, predstavlja kompletnu njegu i relaksaciju.  Iskustvo kombinovano prirodnim elementima kao što su čista planinska voda i planinsko bilje zajedno sa tradicijom luksuzne evropske spa kulture daju jedinstven doživljaj.

U restoranu “Prvi Šumar“ birajte između tradicionalnih specijaliteta i internacionalne kuhinje ili prepustite se iznanađenju inovativnih i kreativnih jela njihovih kuhara.

Potražite novi broj magazina „Azra“ na kioscima širom BiH!

Pročitajte još