Brooklyn i Nicola Peltz Beckham odgovarali na škakljiva pitanja o njihovoj vezi i otkrili njegov najveći blam

Piše: E.M.

Brooklyn i Nicola Peltz Beckham posljednjih dana u fokusu su medijske pažnje zbog raskošnog vjenčanja koje je održano na luksuznom imanju njenih roditelja na Floridi. Fotogafije s vjenčanja su obišle svijet a Brooklyn je, navodno, tom prilikom potpisao i predbračni ugovor i uzeo Nicolino prezime.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Za britanski Vogue, odgovarali su na razna, škakljiva pitanja i otkrili su zanimljive, dotad nepoznate, detalje o njihovoj vezi. Nicola je teška srca priznala kako je Brooklyn bolji plesač od nje dok su se oboje složili kako je Nicola glavna svađalica.

Pokazali su i koliko dobro se poznaju, kao i kakva su bila očekivanja za vjenčanje, čega su se plašili i oko čega su bili najviše uzbuđeni. Brooklyn je bio bolji ovog puta, a osim što je morao priznati koliko je, zapravo, ljubomoran, bio je prinuđen otkriti i svoj najveći blam.

Slavni par nije krio oduševljenje vjenčanjem i sve vrijeme su bili raspoloženi i vidno zaljubljeni. Iako ih je javnost kritikovala zbog raskoša na vjenčanju jer nemaju obzira prema žrtvama rata u Ukrajini, Nicola je naglasila kako su ona i Brooklyn devastirani tom situacijom i da su zbog toga od gostiju tražili da umjesto poklona, novac doniraju onima kojima je to najpotrebnije.

Pročitajte još