Nakon 20 godina otkriveno kako je pukla veza između nekada najslavnijeg para na svijetu

Piše: Azra

Prije tačno dvadeset godina svjetsku muzičku scenu uzdrmala je vijest da Britney Spears i Justin Timberlake više nisu skupa. Slavni muzičari u to su vrijeme važili za “it” par i tokom trogodišnje veze punili su medijske stupce kao malo koji drugi ljubavnici.

Nakon 20 godina od njihovog raskida, reditelj muzičkih spotova Chris Applebaum, koji je blisko sarađivao s Britney i Justinom, odlučio je izaći u javnost s dugo čuvanom tajnom. Njegova sjećanja na prekid, koji na Justina baca nimalo laskavo svjetlo, podijelio je na svom Instagramu. Britney je prema njegovoj priči doživjela šok kad ju je primila, pogotovo zato što je Justin izabrao najgori trenutak da joj to saopšti.

-Bili smo usred snimanja videa za njenu pjesmu “Overprotected” s kojim smo jako kasnili i svi smo pucali po šavovima. U nekom momentu Brit je samo nestala. Otišao sam je potražiti, a kad sam otvorio vrata njene prikolice našao sam je kako sjedi na podu i sva drhti. Između jecaja mi je jedva uspjela reći da joj je Justine upravo poslao poruku da je ostavlja, prisjetio se muzički menadžer, kojem Britney nije otkrila tačan sadržaj poruke, no po njenom ponašanju shvatio je da je bio vrlo ružan.

Pjevačica Applebaumu nije rekla ni razlog raskida, a mnogi su tada smatrali da su priče o njenoj prevari bile izmišljotina.

-Ne sjećam se koliko smo dugo ostali u prikolici. Na kraju sam i ja sjeo na pod, a kad se malo smirila, rekao sam joj da će Justinu najbolje pokazati koliko je pogriješio kad ju je ostavio ako u svom poslu bude još bolja, stoji u postu menadžera Applebauma, koji ni danas nema lijepe riječi za poznatog muzičara i glumca te je uvjeren kako je njegov postupak u velikoj mjeri bio okidač za kasnije privatne i poslovne probleme Britney Spears.

Nakon njegove objave, na Justina su se obrušili i brojni obožavatelji Britney koji ga nazivaju svakakvim pogrdnim imenima. Neki ističu kako Timberlake i nakon raskida veze s plavokosom pjevačicom, koju je zaveo 2009., nije postupio poput pravog frajera jer je javno iznosio njihove intimne detalje.

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

Pročitajte još