Neon boje su opet IN!

Piše: Azra

Svi ljubitelji jarkih boja, koji naginju ka mladalačkom stilu odijevanja, napokon mogu zablistati u punom sjaju, jer su  fluorescentne boje trend koji će nas pratiti i ovog proljeća. Naime, i ove godine modne piste bile su preplavljene modelima u fluorescentnom koloritu. Ove sezone prednjače zelena i žuta, ali su važnu ulogu preuzele i narandžasta i pink boja. Osim toga, kombiniranje ovih boja jedne s drugom pun je pogodak ukoliko ste smjelijeg duha. No, ukoliko naginjete eleganciji, dizajneri su i za vas ponudili savršeno skrojene svečane haljine, koje se mogu kombinirati s modnim dodacima u nekoj drugoj neon boji. Osim toga, neon nijanse uvijek možete kombinirati i s neutralnom bijelom bojom.

Zapamtite, neonski stil je samo za one koji su dovoljno hrabri, pogotovo kada je riječ o cijelom stajlingu i kombiniranju nekoliko neon boja. Modni dodaci u ovim bojama također su odličan izbor pomoću kojeg možete uvrstiti neon stil u svoje svakodnevno odijevanje, a da ne izgledate prenapadno.

Pink i zelena

 

Pink i neon žuta

Pink i neon žuta boje su koje se savršeno uklapaju. Kad je riječ o modnim dodacima, možete ih kombinirati s drugim neon bojama poput zelene ili plave, no, ukoliko ste odvažniji u kombiniranju, birajte animal uzorak, koji će se savršeno uklopiti u ovu kombinaciju.

Neon ljubičasta i narandžasta

Ove dvije na prvu nespojive boje oduševit će vas svojom kompatibilnošću. Toliko dobro se slažu da nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Budite smjeli i usudite se nositi narandžastu i ljubičastu bez bojazni da ćete izgledati previše drečavo.

Pročitajte još