Jeniffer Lopez u novom dokumentarcu iskreno o privatnom životu, majčinstvu i poslovnim uspjesima

Piše: Azra

Nakon što je rekla „da“ Bennu Afflecku drugi put nakon 18 godina, istovremeno je uključena u razne modne projekte, filmove i priprema nove pjesme. Superzvijezda je nedavno na Netflix platformi, sa kojom je pre nekoliko meseci potpisala višemilionski ugovor, najavila premijeru svog novog dokumentarca „Halftime”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Konkretno, prema njenoj objavi na Instagramu, dokumentarac će biti objavljen 14. juna, nakon što će premijerno biti prikazan 8. juna na Tribeca festivalu. Kako se saznalo prije nekoliko mjeseci, biografski dokumentarac će se odnositi na 2019. godinu u kojoj je Lopez ostvarila važne prekretnice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Tačnije, te godine JLo je glumila striptizetu u filmu „Hustlers”, projektu u koji je mnogo vjerovala, za koji je dobila značajne nagrade. Iste godine dobila je nagradu CFDA Fashion Icon Award, dok je šetala pistom Versace na milanskoj Nedelji mode sa kultnom kreacijom koju je nosila prije 19 godina na dodeli Grammy nagrada 2000. godine.

Pored toga, u dokumentarcu će se pominjati njena svjetska turneja, kao i nastup na događaju Super Bowl, kada se pojavila na sceni sa Shkirom – trenutak koji je definitivno ušao u historiju.

Izvor: Magazin.novosti.rs

(E.M.)

Pročitajte još