Amber Heard otpustila PR tim jer joj se ne sviđaju naslovi, no neko ju još želi spasiti

Piše: Azra

Amber Heard, čini se, nikako ne odgovara što detalji njenog odnosa isplivavaju na površinu tokom suđenja za klevetu u tužbi koju je protiv nje podigao bivši suprug Johnny Depp.

Kako doznaje The New York Post, glumica je otpustila je cijeli svoj PR tim samo nekoliko dana prije nego što o odnosu s bivšim mora svjedočiti pred sudom.

Izvori bliski glumici su otkrili da je otkaze podijelila nezadovoljna medijskim naslovima dok se na sudu otkriva sve više njenih laži.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amber Heard (@amberheard)

-Frustrirana je jer njena priča nije efektivno ispričana, otkrio je jedan od izvora.

Amber je, naime, odbacila svoju dosadašnju PR tvrtku Precision Strategies te zaposlila konzultantsku tvrtku Shane Communications kako bi je prikazala u boljem svjetlu uoči njenog svjedočenja.

Sa suđenja godine gotovo svakodnevno se mogu čuti šokantni detalji o turbulentnom braku Amber i Johnnyja. On ju je tužio za klevetu jer je u jednoj kolumni, objavljenoj 2016. godine u britanskom tabloidu, napisala da je bila žrtva seksualno i fizičkog zlostavljanja. Iako ga nije u kolumni imenovala, Deppovi odvjetnici kažu da je očigledno da misli na njega, zbog čega je njegova karijera narušena.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amber Heard (@amberheard)

Depp je otkrio uznemirujuće detalje sukoba s Amber, a u jednom od njih mu je odrezala prst kada ga je gađala bocama alkohola. Gasila mu je čikove na licu i grebala ga, dok je istovremeno tvrdila da je on taj koji nju tukao.

Zanimljiv se obrat na suđenju dogodio kada je svjedočila policajka koja je intervenirala u njihovu domu nedugo prije razvoda. Policija je pozvana nakon njihove žestoke svađe, a Amber je tvrdila da ju je Johnny pogodio mobitelom u glavu i ozlijedio ju. Policajka je sada na sudu rekla da te večeri glumica nije imala nikakve ozljede na licu niti na vidljivim dijelovima tijela, a da joj je lice bilo otečeno od plakanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Amber Heard (@amberheard)

Bijes javnost Amber je navukla i kada je njen odvjetnički tim uhvaćen u laži. Naime, odvjetnica je poroti pokazala korektor koji je Amber nosila sa sobom od početka veze s glumcem i koristila ga za prekrivanje masnica.

Nedugo zatim oglasila se tvrtka koja je proizvela sporni korektor i poručila da se taj komad šminke počeo proizvoditi tek 2017. godine, odnosno čak godinu dana nakon što se par razveo.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još