Grupa Hurricane se zvanično raspada, otkriveni detalji prekida saradnje

Piše: Azra

Vijest da se grupa Hurricane raspada odjeknula je kao bomba u javnosti, a sada je i iz produkcijske kuće kojoj su pripadale zvanično saopšteno da je došao kraj saradnji.

-Naime, članicama grupe Hurricane – Sanji Vučić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević u septembru mjesecu ove godine ističe ugovor o poslovnoj saradnji, pa smo zajednički donijeli odluku da ga ne produžavamo budući da se isti ne uklapa u nove poslovne planove našeg tima, ali i svake od njih ponaosob.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

U znak zahvalnosti prema fanovima i publici, održat će oproštajnu turneju.

– Bila je izuzetno velika čast sarađivati sa Sanjom, Ivanom i Ksenijom koje su dokazale da su profesionalci, te opravdale status zvijezda koji su u međuvremenu stekle isključivo zahvaljujući svom radu, trudu, zalaganju, te talentu. Naglašavamo da su opravdale i povjerenje koje im je dato od strane naše produkcije. Zbog toga još jednom ponavljamo da je do odluke o prekidu saradnje došlo sporazumnim putem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

Dodali su i kako su proteklih godina vrijedno radili, te da je svima potreban predah.

– Svakako, one će odlučivati o daljem razvoju svojih karijera shodno planovima i očekivanjima, a mi im od srca želimo još veći uspjeh od ovog koji smo ostvarili zajedničkim radom. Zbog svega toga, odlučili smo da turneja bude propraćena i sa nekoliko novih pjesama koje će obilježiti i zaokružiti rad i uspjeh grupe Hurricane u ovoj postavci.

Produkcijski tim je napomenuo i kako je u toku formiranje nove postavke članova grupe Hurricane.

Izvor: Kurir.rs

(E.M.)

Pročitajte još