Ništa nije izgubljeno: Supruga Brucea Willisa pokazala kakvu podršku ima oboljeli akcioni junak

Piše: Azra

Trilogija “Nesalomivi”, majstora psiho-trilera M. Nighta Shyamalana, završena je ostvarenjem “Staklo”, u kome je glavnu ulogu ponovio Bruce Willis. Iako je film bio vrhunski, iza kamera su se odvijale čudne stvari. Slavni glumac nije mogao da zapamti tekst, često je djelovao zbunjeno i izgubljeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruce Willis (@dobledebruce)

Tri godine kasnije otkriven je uzrok problema – afazija. Poremećaj govora i razumijevanja, koji može da dovede do demencije. Ali najbliži ga ne ispuštaju iz vida. Tu su i bivša supruga Demi Moore, i sadašnja Emma Heming, i sva njihova djeca. Zbog zdravstvenih problema Willis je bio primoran da u penziju ode prije vremena, što mu, koliko vidimo na fotografijama, uopšte ne pada teško. Štaviše, blažen je među ženama koje ga čuvaju kao kap vode na dlanu.

Vijest o bolesti rastužila je brojne obožavaoce slavnog glumca, koji na sve načine pokušavaju da dođu do njega i iskažu mu divljenje za sve što je napravio u višedecenijskoj karijeri.

Jedan od njih naslikao mu je strip-izdanje postera, na kome vidimo Willisa kako u jednoj ruci drži boksersku rukavicu, a u drugoj šoljicu kafe sa natpisom “Najbolji tata na svijetu” i bebu u naručju. Ovim emotivnim poklonom Emma Heming pohvalila se na Instagramu i poručila da će ga sigurno uramiti i okačiti na zid.

-Empatija, saosjećanje i razumijevanje nešto su što nas okružuje u posljednje vrijeme. Hvala vam na tome, i što neprestano šaljete svoju ljubav, molitve i savjete, kao i lično iskustvo o toj bolesti. Ništa još nije izgubljeno, napisala je Emma na popularnoj društvenoj mreži.

Izvor: Hellomagazin.rs

(E.M.)

Pročitajte još