Madonna poslala bizarnu poruku Papi: Ja sam dobra katolkinja

Piše: Azra

Madonna bi željela razgovarati s papom Franjom o “nekim važnim stvarima” pa se nada da će on imati volje i vremena da se sastane s njom.

Kraljica popa upitala je u tvitu Papu bi li htio susresti se s njom, iako je njezina zadnja ispovijed bila poprilično davno.

“Ja sam dobra katolkinja. Kunem se! Mislim, ne psujem!” napisala je na Twitteru. Madonna, čija je 40-godišnja karijera jednako poznata po hitovima na top listama i sukobima s Katoličkom crkvom, priznala je da je “prošlo nekoliko desetljeća” od njezine zadnje ispovijedi, ali bi ipak htjela pokušati.

“Bismo li se mogli sastati jedan dan i razgovarati o nekim važnim stvarima?” upitala je pjevačica. Iako Madonna nije jasno navela o čemu se radi, dala je naslutiti o čemu bi možda htjela razgovarati.

“Izopćena sam tri puta. Ne čini se poštenim”, napisala je. Prije nekoliko godina 63-godišnja majka šestero djece koja je krštena i odgojena kao katolkinja rekla je voditelju emisije The Late Late Show Jamesu Cordenu da je bila “izopćena, otprilike, tri puta”.

Pročitajte još