Hilaria Baldwin otkrila spol sedmog djeteta: Velika radost

Piše: Azra

Glumac Alec Baldwin (64) i njegova supruga Hilaria Baldwin (38) otkrili su ranije da očekuju sedmo dijete, a sada je poznat i spol bebe. Paru stiže djevojčica.

– Uvijek mi je bilo zabavno i smisleno saznati koji je spol moje bebe, ali kako rastem i učim, želim to učiniti malo drugačije. Šta će našu bebu učiniti voljenom, cijelom osobom? Šta je važno? Zašto će se osjećati viđeno, slobodno i ponosno? – započela je Hilaria uz video na Instagramu.

– Možda ništa što možemo definirati. Možemo je samo ohrabrivati, slušati, dijeliti joj svoja iskustva i učiti od nje. Možemo joj pružiti što bolji život, ali na našoj bebi je da otkrije vlastitu, jedinstvenu sebe – napisala je pa nadodala da dijeli nade i želje svoje obitelji.

– Ohrabrenje i savjete za našu prinovu. Osjećam toliku radost promatrajući tu djecu, koja su ispunjena ljubavlju i najjednostavnijom, najljubaznijom mudrošću – dodala je.

Inače, Hilaria je početkom aprila podijelila da već zna spol svoje bebe, ali nije ga htjela otkriti iz dva razloga – rodne neutralnosti te dva pobačaja koja je imala 2019. godine.

– Toliko vas se pita šta nosim… Znam i reći ću vam, ali čekam dvije stvari. Izgubila sam bebu s 4 mjeseca 2019. (možda se neki od vas sjećaju). Svakodnevno razmišljam o njoj i razumijem da majčinstvo ima svoju svijetlu i tamnu stranu. Ali pričekat ću dok ne prođem tačku u kojoj sam izgubila kćer – napisala je Hilaria na Instagramu.

Izvor: 24sata.hr

(L. M.)

 

Pročitajte još