Povratak glumi nakon višegodišnje pauze: Eva Mendes priznala koje uloge je više ne zanimaju

Piše: Azra

Eva Mendes spremna je vratiti se pred kameru, a to je i podijelila s gledateljima u američkoj emisiji The View. 48-godišnja američka glumica otkrila je da ima sve više ponuda za nove filmske uloge, ali da ih ovog puta pažljivo bira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

-Imam tako kratak popis onoga što planiram raditi. Kao i prije djece, nekako sam oduvijek bila spremna za sve. Ako i dobijem neku ponudu za ulogu sigurno neću pristati na nasilje ili seksualne scene … popis je kratak, poručila je glumica.

Na pitanje hoće li se vratiti na veliki ekran zbog projekta koji zadovoljava njezine kriterije, odgovorila je: “Nadam se.”

Inače glumica se u potpunosti posvetila majčinstvu, sedmogodišnjoj kćerkici Esmeraldi i šestogodišnjoj kćerkici Aman koje je dobila u braku s glumcem Ryan Goslingom. Ova vijest posebno je obradovala njene obožavatelje koji su jedva dočekali da se glumica vrati na filmsko platno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Mendes | Brasil (@evamendesbr)

Podsjetimo, Mendes je počela glumiti krajem 90-ih u horor filmovima, a do većeg publiciteta došla je angažmanom u prominentnijim holivudskim filmovima kao što su ‘’Dan obuke’’ (2001.), ‘’Bilo jednom u Meksiku’’ (2003.), ‘’Prebrzi i prežestoki’’ (2003.) i ‘’Ghost Rider’’ (2007.).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Walker (@paaul_waalker)

Na početku karijere pojavljivala se u video spotovima Willa Smitha, Pet Shop Boysa i Aerosmitha, da bi potom dobila prvu ulogu u filmu ‘’Djeca kukuruza: Polje užasa’’. Veliku čast dobila je 2001. ulogom uz Denzela Washingtona u filmu ‘’Dan obuke’’, nakon čega je počela dobivati uloge u širem rasponu žanrova, od drame do komedije.

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

Pročitajte još