Kourtney Kardashian slomila prsten od milion dolara pa satima histerično plakala

Piše: Azra

Reality zvijezda Kourtney Kardashian u najnovijoj epizodi novog showa svoje porodice, The Kardashians, koji se emitira na mreži Hulu, otkrila je da je slučajno stala na svoj zaručnički prsten i slomila ga.

Travis Barker zaprosio je Kourtney dijamantnim prstenom čija vrijednost je procijenjena na milion dolara. Kris Jenner je u razgovoru s Kourtney primijetila kako ona ne nosi zaručnički prsten te ju je pitala gdje je. Kourtney je tada rekla da je slučajno slomila prsten i da je nakon toga histerično plakala.

-To je vjerovatno jedna od najgorih stvari koje sam napravila u svom životu. Sjedila sam na podu i slagala trenerke. Skinula sam prsten i stavila ga pored sebe na pod, misleći da će biti siguran odmah pored mene, započela je priču.

-Morala sam podići nešto u ormar, a kad sam sišla, stala sam na prsten. Satima sam histerično plakala u ormaru, a onda sam nazvala Travisa. Rekla sam mu da sam učinila nešto jako, jako loše, prepričala je Kourtney.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Travis, koji je odabrao i dizajnirao prsten, dobro je podnio vijest i poslao je prsten na popravak.

-To mi je stvarno izazvalo živčani slom. Pomislila sam kako je to najljepša stvar koju sam ikada dobila u životu, kako sam mogla to napraviti, rekla je Kourtney.

Izvor: Index.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još