Jennifer Grey priznala da je u istom mjesecu bila zaručena i za Brodericka i za Deppa

Piše: I.J.

Jennifer Grey, zvijezda filma Prljavi ples u kojem je glumila Baby, gostovala je u emisiji Drew Barrymore u kojoj su glumice razgovarale o bivšim ljubavima Grey i njenom prijateljstvu s Madonnom.

Drew je upitala je li istina da ju je Johnny Depp zaprosio nakon nekoliko sedmica veze, na što je Grey odgovorila da je bilo “još gore od toga”: “Bila sam zaručena za Matthewa Brodericka i za Johnnyja Deppa u istom mjesecu.”

Dodala je kako je mislila da ju je Bog izvukao iz jedne teške situacije i odveo je Johnnyju Deppu. “Moraš shvatiti da je Johnny Depp 1999. bio predivan”, objasnila je dodavši kako njegova ljepota kao da nije bila s ovog svijeta.

Drew i Jennifer su se dotaknule i Madonnine pjesme Express Yourself. Drew je pitala je li istina da je tu pjesmu Madonna napisala o njoj. “Bilo bi čudno od mene da kažem da je to rekla samo meni, ali to je rekla svima. Tada smo bile jako bliske. Ona je baš bila prekinula sa Seanom Pennom, ja sam prekinula s Matthewom”, ispričala je glumica o svom odnosu s Madonnom.

 

Pročitajte još