Kišobran frizura: Novi trend kojeg će žene obožavati

Piše: Azra

Lijepa i njegovana kosa imperativ je svake dame koja drži do svog izgleda. Kako je ove godine bob ponovo u trendu, a on na ravnoj kosi zna da djeluje jednolično, obogaćen je na najefektniji način – igrom dvije boje uklopljene tako da podsjećaju na kišobran.

Instagram je preplavljen fotografijama iz frizerskih salona na kojima se vide dame kako odvažno nose kombinaciju smeđe i narandžaste, crne i roze, čokoladne i biserne…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by eins vier (@haar_zu_eins_vier)

Ukoliko dugo farbate kosu i umorni ste od klasičnih boja ili tanjih pramenova, sve što bi trebalo da uradite je novi trend koji se zove “kišobran frizura”.

– Umjesto šišanja, razmislite o podboji, savjetuje frizer Devin Tot. ”Gornji dio kose ofarbajte u jednu boju, a donji u drugu, najbolje kontrastnu, da bi efekat bio upečatljiviji.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jochem Diever (@jochem.diever)

Ovaj trend pristaje gotovo svima – i damama koje imaju ravnu kosu, kao i onima koje se mogu pohvaliti prirodnim loknama. Ipak, frizeri ističu da je “kišobran kosa” idealno rješenje za bob frizure srednje dužine.

Izvor: Ona.telegraf.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti