Jessica Alba zna kako savršeno kombinovati kožnu suknju

Piše: E.M.

Nakon predstojeće sezone, visoke temperature konačno slute na lepršave haljine i suknjice, a sudeći po trendovima za ovu sezonu, mnogi će se usuditi na izlazak iz zone komfora.

Ipak, neki komadi ne pitaju ni za mjesto ni za vrijeme, a jedan takav predstavila je popularna Jessica Alba. Na ulicama New Yorka zablistala je u pravom damskom outfitu, što nije iznenađujuće obzirom da je poznata kao osoba od stila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by celeb style fanpage (@thestylejuice)

Posebnu pažnju privukao je jedan komad koji bi svaka žena trebala imati u ormaru. Alba se odlučila za brao kožnu suknju i modne dodatke u vidu cipela i torbe u istoj boji. Kombinaciju je ‘’razbila’’ crno-bijelim topom a opuštene lokne i make up bile su sasvim dovoljne da ovo izdanje ne prođe nepaženo.

Glumica je izgledala chic i moderno, a ovim outfitom podsjetila je na svevremenski komad koji se odlično može uklopiti u svako godišnje doba i kombinaciju podići na veću razinu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti