Jennifer Lopez i Ben Affleck planiraju vjenčanje u tajnosti, isplivali i prvi detalji

Piše: E.M.

Jennifer Lopez i Ben Affleck usred su planiranja vjenčanja, prenosi Entertainment Tonight. Oči su im uprte u neko toplo mjesto izvan Los Angelesa.

-Ben i Jennifer žele se uskoro vjenčati. Razgovaraju o odredišnom ili tropskom vjenčanju. Jedva čekaju da zauvijek provedu ostatak života zajedno, sretno zaljubljeni. Oni su uzbuđeni i što će još više ujediniti svoje porodice, rekao je izvor za ET.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azra Magazin (@azramagazin)

-J.Lo želi da se formalnosti maknu s puta kako bi mogli započeti svoj put kao muž i žena što prije.  Ona, također, želi  spektakularnu proslavu. Oboje su predani tome da ovo funkcioniše i poduzimaju sve potrebne korake kako bi poštovali međusobne granice i učili iz svojih pogrešaka posljednji put, otkrio je izvor.

Lopez i Affleck prvi put zaručili i spremali se vjenčati u septembru 2003., a odustali su od zbog medijske pažnje koja ih je okruživala. Svoju vezu okončali su u januaru iduće godine. Stoga, ovog puta su odlučili da će planove držati u tajnosti koliko god to bude moguće. Planiraju da sretne vijesti objave tek nakon vjenčanja.

Pročitajte još