Kanye West prozvao Kim Kardashian u novoj pjesmi jer mu ne dopušta da češće viđa djecu

Piše: E.M.

Kanye West, bivši muž Kim Kardashian, požalio se u novoj pjesmi na svoj status roditelja gdje otvoreno izražava nezadovoljstvo rasporedom viđanja djece. Muzičar kao da žali zbog činjenice što djeca nisu stalno s njim a jedan dio teksta glasi: ‘’Kada ih uzmem, osjećam se kao da sam ih posudio.’’

West kao da tuguje jer ga djeca ne mogu vidjeti čak i ako to žele. Pred kraj pjesme izjavljuje da njegova djeca uvijek mogu doći do njega, jer im ostavlja upaljeno svjetlo.

Podsjećamo, Kim Kardashian je podnijela zahtjev za razvod od Westa u februaru 2021. nakon više od šest godina braka.

U februaru se oglasila na društvenim mrežama kako bi objasnila svoju frustraciju Westovim ponašanjem nakon njihovog razlaza, nakon što se javno požalio da njihovo najstarije dijete North ima TikTok račun.

-Razvod je dovoljno težak za našu djecu, a Kanyeova opsesija pokušavanjem kontrolisati i manipulisati našom situacijom tako negativno i javno samo uzrokuje bol svima. Od početka sam željela samo zdrav odnos jer je to ono što je najbolje za našu djecu i žalosti me što ga Kanye nastavlja onemogućavati na svakom koraku, izjavila je tada Kim.

Pročitajte još