Ella Dvornik se podvrgla još jednom tretmanu lica i izazvala lavinu negativnih reakcija

Piše: Azra

 Ella je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s tretmana botoksom. Na njoj se vidi igla koju joj doktor daje u lice, a očekivano je uslijedila lavina reakcija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

-Bu bu bu botox je tabu, ja ga volim! Ono što mi je najbitnije je da imam i dalje prirodne mimike lica, a spriječim boranje koje bi kasnije morala (čitaj htjela) puniti filerima. Prevencija je sve za one koji to žele, naravno, napisala je uz objavu.

‘’Jadna ti kad ga već sad trebaš’’, ‘’Bila si tako prirodna i super’’, ‘’Sad sve više ličiš na sve ostale iste… šteta!’’, ‘Šta će s četrdeset, prestrašno’’, ‘Izgledat ćeš s 50 kao stari vrag’’, ‘’Jedino što je prirodno je rana na nosu’’ i ‘’A bila je normalna i tako slatka i prirodna’’, samo je dio negativnih komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Inače, Ella ne skriva šta je sve ”popravila” na sebi, pa tako je na svojim društvenim mrežama ranije otkrila da se podvrgnula botoksu i filerima, kao i da je povećala grudi, operisala nos, popravila sve zube te zamrzavala salo.

Iako joj pratitelji na Instagramu često pišu da više vole njenu nekadašnju ”prirodnu” fazu, Ella ističe da je sretnija sada.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još