Nisu Rihanna i Adriana jedine: 10 najodvažnijih trudničkih izdanja svih vremena

Piše: Azra

Svojim trudničkim izdanjima koji su razotkrivali njeno tijelo i trbuh, Rihanna je pomakla granice trudničke mode te zasjenila neke druge slavne trudnice koje su prije nje iznenadile odvažnim modnim odabirima.

I Adriana Lima na Filmskom festivalu u Cannesu pokazala je goli trudnički trbuh u kreaciji koja slavi trudničko tijelo, no ko su slavne dame koje su svoju trudnoću, prije Adriane i Rihanne, obilježile nezaboravnim odjevnim izdanjima?

Glumica Kate Hudson još je 2003. godine na Filmskom festivalu u Veneciji nosila golu trudničku haljinu, tačnije komplet sačinjen od poluprozirne maksi suknje i topa koji je otkrio njen trudnički trbuh. Riječ je o kreaciji iz haute couture kolekcije modne kuće Chanel ukrašenoj perjem i svjetlucavim kamenčićima i perlicama, no u svemu se ipak najviše isticao Katein trbuh.

Trudna Blake Lively izgledala je vrlo glamurozno na događanju Angel Ball 2014. godine u uskoj pastelno žutoj haljini koja otraga ima visoki izrez.

Pjevačica Ciara se, poput Klate Hudson, u visokom stepenu trudnoće također odlučila za golu haljinu koju je nosila na partyju Vanity Faira nakon dodjele Oscara 2020. godine. Ljepotica je nosila sivu kreaciju modne kuće Ralph & Russo sačinjenu od bodija bez naramenica preko kojeg ide asimetrično krojena svjetlucava tkanina nalik tilu.

Vrlo odvažno trudničko izdanje pokazala je i Ashley Graham 2019. u pripijenoj crvenoj haljini od lateksa brenda Vex Clothing poznatog po dizajniranju fetiš odjeće. Kako bi svoj outfit učinila još odvažnijim, Ashley mu je dodala srebrne sandale s dva tanka kaišića.

Nezaboravna trudnička izdanja pokazale su i Kim Kardashian, Kylie Jenner, manekenka Emily Ratajkowski i pjevačica M.I.A. te se također našle na listi 10 najodvažnijih trudničkih izdanja svih vremena.

Izvor: zadovoljna.hr

(S.P.)

Pročitajte još