Cameron Diaz otvoreno o tome kako se snašla u ulozi majke na pragu 50-e i zašto sad drugačije gleda na starenje

Piše: S.P.
Cameron Diaz u novom je intervjuu, u podcastu Gwyneth Paltrow, govorila o majčinstvu, ulozi roditelja i starenju. Otvoreno je progovorila o tome kako se snašla u novoj ulozi na pragu 50-e te zašto želi doživjeti duboku starost

Otkako je prije dvije godine postala majka, glumici Cameron Diaz promijenilo se mnogo toga. Njena svakodnevica nije ista, a ni na starenje ne gleda istim pogledom kao nekoć. Sada 49-godišnjakinja tvrdi da želi doživjeti duboku starost kako bi što više vremena provela sa svojom mezimicom.

U novoj emisiji kolegice Gwyneth Paltrow otkrila je da se nada da će živjeti do 110. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

– Cijeli koncept starenja za mene se potpuno promijenio u posljednjih deset godina, a pogotovo otkako sam dobila Raddix, rekla je poduzetnica koja se 2014. povukla iz svijeta glume. Sa suprugom Benijem Maddenom dobila je kćer pomoću surogat-majke i od tada ne krije da joj je to ispunjenje svih snova.

– Otvorena sam za sve što me čeka i jako uzbuđena. Mislim da imam još 50-60 godina. Želim doživjeti 110 godina jer imam tako malo dijete’ rekla je Diaz pa dodala: ‘Smatram da proživite najbolje trenutke s roditeljima kada ste u 40-ima. Tek tada ih zapravo cijenite i shvatite što su vam sve pružili. Zato bih htjela biti uz nju kada moja kći bude u 40-ima.’

Potom je otkrila da bi joj dobra genetika mogla to i omogućiti jer je njena porodica poznata po dugom životu.

– Moja je baka trčala poljima doline San Fernando s hranom za kokoši i zečeve u 72. godini. Mislim da sam naslijedila nešto od nje. Isto tako mislim da je način na koji živiš, kako se brineš o svojem tijelu izuzetno bitan, zaključila je.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još