Nestašni princ Louis ušutkivao Kate: Da se ovo dogodilo Meghan, razapeli bi je

Piše: S.P.

 

Posljednjeg dana proslave kraljičinog jubileja, dok je kraljevska porodica pratila povorku na ulicama Londona, u njihovoj loži bilo je veoma zanimljivo, za što se pobrinuo Louis.

Princ je sjedio s majkom Kate Middleton, princezom Charlotte (7), princom Georgeom (8) i princom Williamom, a radio je sve osim sjedio mirno.

(Photo by Richard Pohle / POOL / AFP)

Beljio se, mrštio, pokazivao prstom i neprestano postavljao pitanja majci i stavljao prste u uši. Kada mu je Kate objasniti da bi trebao mirno sjediti, stavio joj je ruku na usta kako bi ju ušutkao.

Zatim je odlučio odšetati do svog djeda, princa Charlesa i sjesti mu u krilo, a djed ga je ljuljao s jedne na drugu stranu.

Mnoge je nestašni dječačić nasmijao, ali bilo je i onih koji su komentirali kako bi javnost drugačije reagirala da se radilo o sinu Meghan Markle.

(Photo by Frank Augstein / POOL / AFP)

“Da se ovo dogodilo Meghan s njenim sinom, mediji bi je razapeli”, “Princ Louis je razmaženo derište, što većinom i jesu djeca u tim godinama. Ali ne mogu da ne pomislim, kako bi javnost reagirala da se ovako ponašao sin Meghan Markle”, “Da je ovo napravio sin Meghan Markle, ne bi silazili sa naslovnica godinu dana”, neke su od reakcija tviteraša.

(Photo by Chris Jackson / POOL / AFP)

Pročitajte još