Harry Styles dobio poziv za maturu preko radija, njegovu reakciju niko nije očekivao

Piše: Azra

Potez koji je nedavno povukao Harry Styles rastopio je fanove u Škotskoj. Ovog vikenda nastupa u Glasgowu u sklopu turneje “Love on tour”, a tim povodom gradskom radiju Capital FM obratila se njegova obožavateljica, Anna Carty.

Voditeljici kontakt emisije “Getting Scotland Home” izjadala se da za matursku zabavu ima sve, od haljine do cipele – ali nema pratnju, piše Daily Mail. Voditeljicu je zanimalo kako joj može pomoći, a djevojka je rekla: “Voljela bih da me prati Harry Styles”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @harrystyles

Ubrzo nakon toga, oglasio se pjevač, glavom i bradom, koji je potajno pratio emisiju. Djevojci se obratio njenim imenom čime je dao na znanje da sve ide uživo, a njegovo javljanje je bilo spontano.

-Anna, kako ide? Ovdje je Harry Styles. Bit će to odlična škotska zabava. Volio bih doći, pa mi pošalji detalje i vidjet ću što mogu učiniti. Dakle, vidimo se uskoro, rekao je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @harrystyles

Šokirana školarka se rasplakala. Ne samo da ima pratnju nego će biti glavna kad se pojavi na plesu sa svojim idolom.

-O Bože, ne mogu to zamisliti!, uzviknula je kroz suze presretna tinejdžerica. Zbog dobrote bivšeg člana benda One Direction, čeka je matura za pamćenje.

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

Pročitajte još