Doživjela je 3 moždana udara i infarkt, a živi sa oštećenjem mozga: Pjevačicu neobične ljepote mnogi ne prepoznaju

Piše: Azra

Demi Lovato često mijenja izgled posljednjih godina pa je  rijetki prepoznaju. Nekadašnja Disney zvijezda objavila je spot za novu pjesmu, a pokazala je i svoj novi imidž.

Demi Lovato (29) nedavno je skratila kosu i promjenom se pohvalila na Instagramu. Ipak, zbog spota za pjesmu ‘Skin Of My Teeth’ je dodala ekstenzije kako bi imala dužu kosu.

Demi je posljednjih mjeseci dobila na kilaži i odlučila se na promjenu frizure pa je daleko od pjevačice kakvu je pamtimo s početka njene karijere. No nakon što je nedavno bila na rehabilitaciji, rekla je da se osjeća dobro i da će se potruditi da tako ostane.

Lovato već dugo otvoreno priča o svom zdravlju pa tako i psihičkim problemima. Ranije je progovorila o borbi s depresijom, poremećajem u prehrani i ovisnostima, a poznato je da je nekoliko puta bila u klinikama za odvikavanje.

U dokumentarnoj seriji ‘Demi Lovato: Ples s vragom’ pjevačica je otkrila da je bila silovana kao tinejdžerica, a 2018. je skoro preminula od predoziranja. To joj je oštetilo mozak i izazvalo djelomično sljepilo.

Doživjela je i infarkt te tri moždana udara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

-Bila sam dio Disneyjeve grupe koja je javno obećala da će čekati do braka na seks. Moj prvi put nije bio romantičan, bio je užasan, a onda sam još stalno morala viđati tu osobu pa sam prestala jesti i snalazila se na druge načine: rezala sam se, povraćala, što god. I moja borba s bulimijom se jako pogoršala- ispričala je pjevačica.

Uz to, nastavila je konzumirati marihuanu i piti alkohol.

-Da sam rekla sebi da nikad više ne mogu popiti piće ili pušiti marihuanu, osjećala bih da sam osuđena na neuspjeh. Toliko puta u životu sam sebi utuvila u glavu da je jedno piće isto što i droga-rekla je Demi.

Istaknula je da ne želi utjecati na ljude koji se bore s ovisnošću.

-Ne želim da misle da bi trebali piti i pušiti travu. Nije to za svakoga. Oporavak od ovisnosti ne funkcionira za sve na isti način. Ne treba nikog siliti da bude trijezan ako nije spreman. Ne treba se liječiti zbog drugih ljudi. Morate to napraviti za sebe- objasnila je Lovato.

Vodila je i tešku borbu s depresijom, a imala je i poremećaj u prehrani za koji smatra da je bio okidač za sve što joj se dogodilo.

-Pokušavala sam reći svijetu da sam zadovoljna sobom što nije bila istina. Živjela sam u laži. Jako je teško kada živite okruženi ljudima koji vam govore kako morate izgledati -ispričala je pjevačica koja više ne mari za komentare javnosti na račun svog izgleda i ponašanja.

Izvor: story.hr

(A.Č.)

Pročitajte još