Zaleđena u vremenu: Dizajnerica Vera Wang ima 73 godine, a izgleda kao djevojčica

Piše: S.P.

Jedna od najpoznatijih svjetskih modnih dizajnerica Vera Wang ima 73 godine, a u to je, gledajući njene fotografije jako teško povjerovati.

Ljudi se već godinama dive, ali i čude Verinom izuzetno mladom izgledu zbog kojeg bismo je bez problema mogli zamijeniti s nekom 30-godišnjakinjom.

Jednom prilikom je na pitanje pratiteljice o tome kako uspijeva tako izgledati u tim godinama, odgovorila je: ‘posao, san, koktel s votkom i izbjegavanje sunca’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

Dizajnerica nerijetko objavljuje fotografije iz svoje svakodnevice, a prema fotografijama s Instagrama čini se da se ne suzdržava od povremenih ‘nezdravih’ obroka, poput pizze ili krofni, a 2016. je za InStyle navela da njeni obroci najčešće uključuju omlet s malo tosta i slanine te puding od vanilije za doručak, pileću juhu s puno povrća za ručak i domaću kinesku hranu za večeru.

U intervjuu za Harpers Bazaar otkrila je da se budi oko osam ujutro, no istaknula je da nije baš jutarnja osoba i da joj je potrebno najmanje osam sati sna.

– Potrebno mi je 7 do 8 sati sna, a ako imam sreće i vikend onda spavam po 10 sati, ispričala je.

Nakon toga joj njena kućna pomoćnica donosi doručak u krevet, a dizajnerica je otkrila još neke primjere sa svog jelovnika.

– Obično se radi o jogurtu sa svježim voćem ili jajima s pilećom kobasicom, a ako je nedjelja počastim se dimljenim lososom na integralnom hljebu i s gomilom limuna. Nakon toga malo dižem utege, ne pretešle, a na to mi ode nekih pet minuta, rekla je.

Ručak slijedi u 12:30, a tvrdi da ga nikad ne preskače.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vera Wang (@verawang)

– Nikad ne preskačem obroke, potrebna mi je hrana za mozak, rekla je i otkrila što voli jesti za ručak: Volim sašimi sa smeđom rižom i povrćem, brokulu pripremljenu na pari s piletinom i rižom, salatu od artičoka ili ribu.

– Pijem samo vodu, prije nekoliko godina sam prestala piti dijetalnu Colu. Toga mi se bilo najteže odreći, dodala je.

Istaknula je da strogo pazi da ne večera nakon 19:30, te da pet dana u sedmici izlazi u restoran na večeru dok vikendom pozove prijatelje na večeru koju priprema njena kućna pomoćnica, a uglavnom je to kineska hrana.

Isto tako, Vera se u mladosti bavila umjetničkim klizanjem, ali danas tvrdi da ne voli vježbati. Povremeno ipak objavljuje i fotografije iz svoje kućne teretane.

 

Pročitajte još