Kate Middleton otkrila kojim poslom će se princ George baviti za vrijeme raspusta

Piše: Azra

 

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridge-a uskoro će dočekati sve troje dece kod kuće za ljetni raspust. Princ George i princeza Charlotte već su završili sa svojim školskim obavezama, dok se vrtić četvorogodišnjeg Louisa zatvara 6. jula, tako da je pitanje trenutka kada će svi biti na okupu. Poslije gustog rasporeda i proslavljanja kraljičinog Platinastog jubileja, William i Kate se nesumnjivo raduju opuštajućem vremenu sa djecom koje će vjerovatno provesti u svom domu u Norfolku, a upravo tamo princ George obavlja iznenađujuć posao.

Tokom njihove posjete farmi koza u Velsu, Kate je otkrila kako osmogodišnji George pomaže oko imanja. Kada je princ William pitao vlasnike farme o robotu za čišćenje silaže koji se nalazio u jednoj od njihovih štala, objasnili su da su ga koristili za premještanje hrane, što je Kate navelo da otkrije: “To je bio Georgov posao na raspustu.”

Princ William je ranije govorio o uključivanju djece u poljoprivredu, a jednom prilikom su pomagali da se isporuče jagnjad, što se Georgu također dopalo.

Izvor: Hellomagazin.rs

(E.M.)

Pročitajte još