Princeza Charlene novim izdanjem ponovo zabrinula javnost: Skriveni poziv za pomoć?

Piše: Azra

Princeza Charlene od Monaka poslednjom objavom na Instagramu ponovo je zabrinula javnost, oživjevši priče o tome da je “zarobljena” u nesretnom braku i da joj je neophodna pomoć.

Naime, iako se njen suprug Albert, knez od Monaka, i čitava porodica svojski trude da predstave kao da je sve u najboljem redu, te da utišaju glasine o nezadovoljstvu lijepe plavuše, njena vječito sjetna faca i diskutabilni potezi otežavaju im posao. Charlene je tako nedavno podijelila svoj digitalni portret, napravljen za potrebe njene fondacije koja pomaže u snadbijevanju hranom za siromašnu djecu u Južnoafričkoj republici.

Princeza na njemu izgleda kao da se nalazi iza zatvorskih rešetaka i krasi je prepoznatljiv tužan izraz lica. Princezino lice na portretu izgleda kao da je razlomljeno na kvadrate, zbog čega ostavlja utisak da je ona sama iza rešetaka, a ta činjenica ubrzo je izazvala burne reakcije.

Nije dugo trebalo da ponovo počnu da kruže glasine o nezadovoljstvu ove 44-godišnjakinje u braku sa Albertom, koje je prate već praktično čitavu deceniju. Podsjetimo, Charlene se u maju ove godine vratila službenim dužnostima, nakon što je 18 mjeseci bila odsutna sa monegaškog dvora. Prvobitno je provela neko vrijeme u svojoj domovini – Južnoj Africi zbog zdravstvenih problema, a kasnije se prebacila u privatnu švajcarsku kliniku gde se liječila od psiho-fizičke iscrpljenosti.

No, strani mediji tvrde da je njen povratak imao svoju cijenu, te da je navodno sa suprugom potpisala ugovor po kome on treba da joj isplati sumu od 12 miliona eura u zamjenu za obavljanje zvaničnih obaveza.

Izvor: Zena.blic.rs

(E.M.)

 

Pročitajte još