Netipična, ali prava holivudska ljubav: Oženio se konobaricom koja je imala dijete iz prvog braka

Piše: Azra

– Mislim da morate da provodite vrijeme s osobom koju volite. Moja supruga je moja srodna duša. Ne volim kada smo odvojeni – rekao je Matt Damon jednom prilikom.

Poznati holivudski glumac Matt Damon zaljubio se u potpuno “običnu” ženu Lucianu Barroso. Ona je bila konobarica, a on proslavljeni glumac. To što ona nije iz svijeta poznatih nije ih spriječilo da se vjenčaju, a prema mišljenju Damona, to je i održalo njihovu ljubav jer da su oboje bili poznati, interesovanje medija za njihovu vezu bi se udvostručilo, te bi pritisak bio neizdrživ.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MattDamon (@matt.damon)

Luciana je pored toga što je radila kao konobarica bila i dizajner enterijera, a navodno je radila i kao stjuardesa, prenosi Brides.com.

Njihov brak djeluje nestvarno i izgledaju kao dvije osobe koje su pronašle svoju srodnu dušu. Matt je upoznao Luicianu, koja je porijeklom iz Argentine, 2003. u jednom baru u Miamiju.

– Ostao sam bez teksta kada sam je ugledao u velikoj gužvi. Da se to nije dogodilo, ne znam kako bismo se sreli u životu – prisjećao se glumac tog momenta.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MattDamon (@matt.damon)

Nakon dvije godine par se vjerio, a u decembru 2005. su se vjenčali na maloj privatnoj ceremoniji na Manhattanu.

Luciana je imala je kćerku iz prethodnog braka, ali to nije smetalo glumcu. Prije nego što je upoznala Damona, ona se razvela. Njen bivši suprug nikada ništa loše nije izjavio niti za nju, niti za Damona, naprotiv, uvijek je poručivao da im želi sve najbolje u zajedničkom životu.

Nakon godinu dana od vjenčanja par dobija prvu kćerku Isabellu, zatim, nakon dijve godine, drugu kćerku Giju Zavalu i isto, nakon dijve godine, treću kćerku Stellu Zavalu. Njihov brak i odnos nikada nije dospio na naslovnice tabloida, a koliko je Matt posvećen porodici objasnio je jednom prilikom za medije:

– Ne dodajem ulje na vatru, ne varam svoju ženu, ne postoji bilo šta loše o čemu bi se govorilo. I kada bi me novinari pratili, dobili bi istu priču, sredovječnog oženjenog muškarca sa četvoro djece. Sve dok im ne budem pripremio nešto novo, mediji neće pokazati interesovanje za mene.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matt Damon (@matt_damon_official)

Matt i njegova supruga imaju pravilo da nikada nisu odvojeni više od dvije sedmice jedno od drugog.

– Mislim da morate da provodite vrijeme s osobom koju volite. Moja supruga je moja srodna duša. Ne volim kada smo odvojeni – rekao je on jednom.

Luciana rijetko priča za medije, najbolja je prijateljica sa glumicom Elsom Pataky, suprugom glumca Chrisa Hemsworhta, sa kojma su i komšije. Par čak ima i iste tetovaže na tijelu koje su posvećene pokojnom glumcu Heath Ledgeru.

Izvor: telegraf.rs

(S.B.)

 

Pročitajte još