Severina odgovorila na optužbe: Kidnapovali su mi dijete, zlostavljali su nas

Piše: Azra

 

Nakon što je državno tužilaštvo u Zagrebu tereti za dva nametljiva ponašanja prema Ljiljani Klinger, direktorici zagrebačke škole koju pohađa njen sin, Severina se oglasila na svom Instagram profilu.

Ona je navela da je u sve bio upleten njen bivši vjerenik Milan Popović kojeg je optužila da se udružio sa direktoricom škole. Istakla je, da dijete nije viđala zbog njih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Pjevačica je objavila i ljekarske nalaze i istakla je sudija nije htio ni da ih pogleda i da joj je odmah oduzeo dijete.

– Predala sam joj nalaze. Sudija nije želio da pogleda nalaz, niti da poziva svjedoke ili ljekare. Presudila je da mi se otme dijete jer ga „namjerno“ nisam vodila u školu?!? Oteli su mi dijete odmah 28. novembra. na 20 mjeseci „privremenom mjerom”. Da se ​​razumijemo, to nije bila presuda, već organizovana otmica djeteta. Zbog tih gospođa i stručnjaka viđala sam dijete samo 88 sati mjesečno. Dva puta mjesečno bilo je moguće prenoćiti kod kuće. Nakon otmice, sudija je srećno otišla na skijanje sa ocem, a otac je donirao školi. I bili su srectni.

To su godine zlostavljanja i djeteta i mene na pravdi Božijoj. Kad smo već kod Boga, i njega je direktorica bez mog pristanka izbacila sa vjeronauke. Juče sam sa sinom došla na more, ali su „direktorica iz pakla“ i njena advokatica Željka Pokupec prvog dana našeg odmora ponovo objavile da me tuži DORH.

Znate šta sam joj napisala, a sada znate šta je tome prethodilo. Šta biste joj napisali?

Valjda je trebalo da pošaljem kafu i slatkiše tim finim damama, zaključila je Severina na svom Instagram profilu.

Pročitajte još