Donald se oprostio od Ivane: Bila je prelijepa i drugačija, nikada nije odustajala

Piše: Azra

 

Donald Trump odao je počast svojoj prvoj supruzi Ivani Trump uoči pogrebne mise danas u New Yorku.

Ivana Trump koja je osamdesetih godina prošlog vijeka važila za ikonu stila i luksuza, bila je poslovna žena koja je pomogla Trumpu da izgradi imperiju koja ga je lansirala na mjesto predsjednika Amerike. Trump i njegova supruga Melanija primjećeni su kako se vraćaju sa Floride u New York uoči današnje Ivanine sahrane.

-Od kada sam je prvi put srela, bila je prelijepa. Bila je posebna. Znam da ste se jedno drugome sviđali od prvog dana, rekla je njena prijateljica Sindy.

Donald je zastao i tiho dodao: „Bila je izvanredna. Lijepa iznutra i spolja. Počeli smo sve to, naše zajedničke živote, sa tako sjajnim odnosom”.

Govoreći o tome šta bi izdvojio kao najkarakterističniju crtu Ivane Trump, rekao je: “Bila je drugačija. Nikada nije odustala. Lijepa je bila, da, ali je bila i vrijedan radnik. Bez obzira koliko su stvari bile grube ili koliko loše izgledale, ona nikada nije odustajala.  Ništa nije uzimala zdravo za gotovo, istakao je Trump.

Ivanina porodica saopštila je u četvrtak da je 73-godišnjakinja umrla u svom domu. Vlasti su saopćile da je smrt bila nesretan slučaj, a uzrok su joj tupe povrede trupa.

Izvor: Stil.kurir.rs

(E.M.)

Pročitajte još