Nina Badrić: Mini haljina koje izgleda posebno dobro na preplanuloj koži

Piše: Azra

Bijela boja savršeno je rješenje za ljetne modne igre – bez obzira birate li samo odjevni komad u ovoj boji, modni dodatak ili cijelu kombinaciju.

Bijela boja odbija sunčeve zrake i tako olakšava boravak na jakom suncu, sjajno izgleda u dnevnim ili večernjim prilikama, a pogotovo kada se je nosi osoba preplanule puti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

I Nina Badrić voli nositi bijelo. Na svom Instagramu podijelila je fotografiju jednostavne, ali vrlo elegantne kombinaciju kojom je dominirala upravo bijela haljina.

Hrvatska pjevačica odabrala je satensku mini haljinu s dugim rukavima koja je razotkrila njezinu ženstvenu siluetu, ali i preplanule noge.

Haljinu je sparila s omiljenim ravnim ljetnim sandalama  iz Asosa te uz smeđu kožnu torbicu-narukvicu Nile francuskog brenda Chloe.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Nina Badrić obožava haljine u bijeloj boji – i nosi ih tokom cijele godine. Bijelu haljinu često nosi na nastupima, a nedavno ju je odabrala i za proslavu svojeg 50. rođendana. Tada je nosila mini vjenčanicu brenda Mihano Momosa iza kojeg stoji dizajner Mihailo Anušić.

Izvor: zadovoljna.hr

(S.B.)

Pročitajte još