Ultra Volume maskare pravi su ljetni must have

Piše: Azra

Make-up industrija neprekidno nam pruža uvid u najnovije trendove u šminkanju i čine da, uz dobre ideje, svaka žena može da bude prava make-up umjetnica. Ljeto je vrijeme kada smo najaktivniji, a ljetni topli dani zahtijevaju pouzdane make-up saveznike. Bez obzira na obilje kozmetičkih preparata, jedno je sigurno – maskara je uvijek must have proizvod za isticanje očiju bez kojeg će vaš make-up look biti nepotpun.

Kako bismo postigli željeni efekat volumena sa ultra izraženim trepavicama, a pritom ne razmišljajući o korekciji, Avon je predstavio nove Ultra Volume maskare u dvije varijante – klasičnu i vodootpornu, za potpuno bezbrižno ljeto.

Ultra Volume maskara kreirana je za momentalno izraženi volumen trepavica koji traje cijeli dan, a obogaćena je prilagodljivom formulom sa uljem marule, koja ističe i njeguje trepavice.

 

Ultra Volume vodootporna maskara koja sadrži ekstrakt bambusa pruža volumen otporan na visoke ljetne temperature, pa čak i plivanje u bazenu ili moru.

 

Dostupne su u dvije nijanse – Blackest Black i Brown Black. Njihova četkica prilagođena je oku i savršeno prijanja uz trepavice, kako bi istakla volumen od korijena do vrha, dok ekskluzivna AmpliFibre tehnologija omogućava da vlakna različitog oblika i veličine kreiraju gust omotač oko svake trepavice, kako bi bile besprijekorno izražene.

Nove Ultra Volume maskare s vama će izdržati svaki ljetni izazov, a dostupne su po cijeni od 10,50 KM u Avon brošuri, ali ne zaboravite da kao Avon Član ostvarujete i dodatne popuste.

Više saznaj na www.avon.ba

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti