Neodoljiva Gucci kolekcija za kućne ljubimce

Piše: E.M.

Ko kaže da tvoj ljubimac ne može biti modno osviješten? Stigla je nova Gucci kolekcija koja će naglasiti osobnost svakog od njih

Sve više brendova predstavlja kolekcije za kućne ljubimce, a svaki vlasnik bez sumnje uživa svog ljubimca počastiti novom ogrlicom, zdjelicom, pa čak i odjevnim predmetom. U posljednje vrijeme, pseća moda je doživjela poseban procvat, a modni gigant „Gucci“ nedavno je izdao novu kolekciju za kućne ljubimce, koja je sve samo ne obična.

Maks Sidentof, koji je umjetnički direktor i fotograf kampanje, odgovoran je za živopisne portrete životinja. Na vizualima reklamne kampanje možemo videti neodoljive pse, od korgija preko čivave do dalmatinca, obučene u moderne Gucci komade.

Širok izbor artikala dizajniranih za pse i mačke predstavljen je u novoj kampanji koju je osmislio Alessandro Michele, nadahnut temeljnom vizijom individualnosti, čak i kada je riječ o kućnim ljubimcima. Maks Sidentof, koji je umetnički direktor i fotograf kampanje, odgovoran je za živopisne portrete životinja. Na vizualima reklamne kampanje možemo vidjeti neodoljive pse, od korgija preko čivave do dalmatinca, obučene u moderne Gucci komade.

Šarena i retro nadahnuta „Gucci Pet“ kolekcija fokusira se na praktične komade, a kabanice, džemperi i moderni povoci su samo neki od predmeta koji će naglasiti osobnost vašeg ljubimca.

Pored linije nosivih stvari, Gucci nudi i krevete, činije za hranu i vodu, prostirke i torbice. Svaki od ovih proizvoda je jedinstven i drugačiji, a osim klasičnog Gucci uzorka koji prevladava u ovoj kolekciji, tu su geometrijski i cvjetni uzorci, kao i motiv jagode. Ako, pak, želite da se vaš ljubimac stvarno osjeća kao plemić ili plemkinja, tu je Gucci kauč za ljubimce koji dolazi u četiri printa.

Ova Guccijeva kolekcija istovremeno evocira modnu prošlost, ali je i pogled u budućnost.

-Šarena kolekcija inspirisana retro komadima daje priliku da karakter svakog ljubimca zasija, a istovremeno je oda viziji individualnosti koju imaju kreativni direktori Guccija, stoji na službenoj stranici modnog brenda.

 

 

Pročitajte još