Supruga Brooklyna Beckhama se na posljednjim fotkama pretvorila u njegovu mamu Victoriju

Piše: Azra

Posljednje fotografije (ne)slavnog para šokirale su javnost jer na njima supruga Brooklyna Beckhama izgleda identično kao njegova majka.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz vjenčali su se u aprilu na 76 miliona funti vrijednom imanju njenih roditelja na Floridi i od tada su često na meti pisanja medija, ponajviše zbog Brooklyna kojeg nerijetko nazivaju nesposobnim i “maminim sinom”.

Brooklyn u posljednje vrijeme puni medijske stupce svojim razmaženim ponašanjem. Nedavno je izgubio milionski ugovor s jednom poznatom modnom markom jer nisu bili zadovoljni kako radi te činjenicom da ‘nikada nema vremena za posao’.

On je za to zatim okrivio svoju majku Victoriju tvrdeći da nikada nije htio raditi s tim brendom, već Guccijem. Navodno je dizajnerici bilo jako neugodno, ali i Nicoli Peltz za koju se šuška kako joj sve više počinje ići na živce nesposobnost njenog novopečenog supruga.

Brooklyna su nedavno usnimili kako vozi 1,2 miliona funta vrijedan automobil McLaren P1 nakon čega je gostovao u videu slavnog TikTokera i YouTubera Daniela Maca koji ga je upitao kako si je priuštio navedeni automobil.

Zbunjeni Brooklyn rekao je kako je on profesionalni kuhar zbog čega su društvene mreže prasnule u smijeh. Sasvim logično. Iako navodno doista voli kuhati, nije radio ni u jednom restoranu, ali pokušao se opravdati rekavši kako mu je u planu otvoriti svoj restoran s ‘comfort food’ kuhinjom.

Sada je mladi Brooklyn sa suprugom snimljen nakon ručka u Beverly Hillsu. Javnost je šokirana koliko njegova supruga Nicole nalikuje njegovoj majci, Victoriji Beckham.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još