Princeza Diana vjerovala da joj princ Charles namješta saobraćajnu nesreću?

Piše: Azra

Mnogo je različitih verzija o njenoj smrti, ali ono što je sigurno, postoje i video zapisi u kojima je Diana napominjala da se veoma često plaši za svoj život. Tako je u jednom od posljednjih intervjua izjavila, kako princ Charles planira saobraćajnu nesreću, kako bi mogao da se oženi dadiljom Tigi, koja je čuvala njihove sinove, Williama i Harryja.

– Moj suprug planira automobilsku nesreću u kojoj ću poginuti, kako će mi otkazati kočnice i kako ću zadobiti ozbiljnu povredu glave i to samo da bi on mogao da se oženi našom dadiljom Tigi, koja čuva Williama i Harryja, napisala je princeza Diana u svom dnevniku, zbog čega je Charles i bio odmah saslušan u policiji.

Pojedini britanski mediji pišu, da je Charles zaposlio dadilju nakon što se rastao sa Dianom, a bila je i kuma sinu princa Harryja i Meghan Markle.

Tokom saslušanja, princ Charles bio je veoma raspoložen za saradnju sa policijom, jer kako se navodi nije imao šta da skriva, niti je imao bilo kakve slične namjere.

Izvor: Magazin.novosti.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti