Victoria Beckham jednim potezom dala do znanja da snaha za nju više ne postoji

Piše: Azra

Victoria Beckham ponosno je podijelila fotografiju svog sina Brooklyna Beckhama sa snimanja za novi intervju u časopisu Vogue, ali zaboravila je na svoju snahu Nicolu Peltz.

-Izgledaš predobro, napisala je na fotografiji mladog Beckhama koji kleči na travi dok ga polijeva voda.

Izvor: Instagram

Međutim, Brooklyn se nije sam fotografisao te za Vogue postoje i fotografije s njegovom suprugom Nicolom Peltz, a ponosna mama zaboravila je komentarisati i lajkati baš te fotografije kojima su se Brookyln i Nicola pohvalili na svojim Instagram profilima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @brooklynpeltzbeckham

Victoria je također podijelila i naslovnicu na kojoj Brooklyn pozira sam.

-Tako ponosna, napisala je Vivtoria, ali opet nije spomenula Nicolu.

Naime, proteklih se nekoliko dana često piše o tome da su Nicola i Victoria u zavadi još od vjenčanja koje se odvilo na proljeće.

Borba između snahe i svekrve krenula je još dok se trebala šiti vjenčanica, a Victoria je, navodno, Nicolu ostavila na cjedilu te se u zadnji čas predomislila kako neće šiti vjenčanicu u svom dizajnerskom ateljeu.

Victoria je navodno ukrala i svu pažnju na vjenčanju kada je Marc Anthony govor više posvetio njoj nego mladencima za koje je pjevao, a Victoria je navodno imala prste i u biranju glazbe za prvi ples koja je promijenjena u zadnji čas.

Porodica Beckham navodno je odbila i pomoći Brooklynu oko plaćanje zelene karte, tj useljeničke vize za Ameriku pa se mlađahni Beckham sada oslanja na budžet porodice svoje supruge.

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još