Zovu ga “turskim Jasonom Momoom”, region ludi za njim, a porijeklom je s Kosova

Piše: Azra

 

Can Yaman glumac je, model i advokat poznat po ulozi u turskoj seriji „Između dvije vatre“. Glumac se trenutno nalazi  u Veneciji na filmskom festivalu gdje se pojavio u društvu italijanske glumice Francesce Chillemi i tako potaknuo glasine o njihovoj vezi.

Po mnogima jedan od najzgodnijih turskih glumaca kojeg zovu “turski Jason Momoa” pravi je magnet za žene. 32- godišnji glumac jedan je od najpoželjnijih neženja koji tvrdi da još uvijek nije našao onu pravu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Posljednjih godina živi u Italiji i poznat je po kratkoj vezi sa zanosnom italijanskom voditeljicom Dilettom Leottom s kojom se već nakon mjesec zaručio i planirao raskošno vjenčanje do kojeg nikada nije došlo. Nakon prekida veze, glumac svoj ljubavni život drži u privatnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Turski glumac, inače porijekom s Kosova, ima sasvim specifične zahtjeve koje njegova buduća izabranica treba zadovoljiti. Jednom je prilikom izjavio kako ne voli žene koje su previše tajanstvene ili previše glasne, kao ni one koje se ponašaju muškobanjasto.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Privlače ga žene koje zrače energijom, a posebno ga uzbuđuje miris i boja glasa, dodao je. Zgodni glumac u jednom je intervjuu otkrio kako su njegove poslovne obaveze i nedostatak vremena da se nekome posveti pravi razlog zašto nema djevojku.

Pročitajte još