Mali trikovi za jesenje uređenje doma

Piše: Azra

Jesenje doba nudi nam mnogo više od tmurnih kišnih dana, jer okupljanje u zatvorenom prostoru, vrijeme provedeno kod kuće s porodicom i lijepe tople boje čine ga posebnim i drugačijim. A, budući da je stigla sezona najugodnijeg uređenja u godini, od lakih, ali transformativnih poduhvata do zabavnih dizajnerskih izazova i projekata, ove ideje za jesenje ukrašavanje neće vas iznevjeriti.

 Krenite od kuhinje

Sada je savršeno vrijeme da napravite ona specijalna jela koja čine svaki obrok čarobnijim. Možete se počastiti novim zdjelama i šoljama u željenim oblicima za duga i ugodna uživanja u toplim čokoladnim napicima i kolačima uz neodoljivi miris cimeta. Jesenji stolnjaci u narandžastim i crnim kariranim uzorcima mogu napraviti veliki utjecaj na izgled vašeg cjelokupnog kuhinjskog okruženja. Ni jesenji središnji komadi ne škode – bilo da svoj pult ukrasite vlastitim buketima od pampas trave ili stabljika pamuka.

Fokus na dekoraciji

Koncept koji treba imati na umu za jesenje ukrašavanje je nanošenje slojeva, slojeva i još više slojeva! Nemojte štedjeti na dodavanju pletenih dekica i mekanih jastuka na svoje kauče, kako biste uživanje podigli na viši nivo.

Ako i dalje želite istaknuti postojeći stil svog doma kada planirate kako ukrasiti za jesen, razmislite o zamjeni nekoliko vaših trenutnih ukrasnih predmeta, kao što su vaze, staklenke i umjetnička djela u sezonskim uzorcima i bojama jesenskog dekora. U svakom prostoru, možete zapaliti i jednu mirisnu svijeću kao završni dodir, čime ćete učiniti da svaka soba izgleda ugodnije, bilo da želite da vaš dom miriše na štapić cimeta ili više volite sofisticiraniji miris poput ambera.

 Budite hrabri s bojama

Boje jeseni mogu varirati od smeđe do jarko narandžaste i duboko crvene. Ipak, nemojte se osjećati obaveznim odabrati suptilne nijanse nego budite smjeli da proširite svoj izbor boja. Jarko crvene, žute, pa čak i zelene mogu ispričati inventivnu priču inspiriranu prirodom.

 Pokažite kreativnost!

Napravite cvjetne aranžmane sa sezonskim cvijećem kao što su suncokreti, da biste unijeli malo svježine u vaš dom ili se bavite nekim jesenjim rukotvorinama poput oslikavanja i pravljenja dekoracije od zlatno-žutih listova.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti