Kombinacije boja pomoću kojih ćete izgledati luksuzno i šik

Piše: Azra

Određene kombinacije boja zaista mogu izgledati luksuzno, bilo da ste svoju odjeću platiti nekoliko ili nekoliko stotina konvertibilnih marka. Postoje četiri kombinacije boja zbog kojih odjevni outfiti uvijek izgledaju skupocjeno i besprijekorno

Zelena i smeđa

Efekt luksuza, prema mišljenju modnih znalaca, najbolje se postiže kombinacijom zelenih i smeđih nijansi, i to tako da odjevni komadi budu u zelenoj, a dodaci i cipele u smeđoj boji. No, uvijek možete izabrati neke druge varijacije, bitno je ne miješati više niti jednu boju osim ovih dviju.

Žuta i plava

Možda će vam ova kombinacija u prvi mah izgledati too much, međutim, postoji mnogo nijansi žute i plave koje se savršeno uklapaju, pogotovo kada je riječ o pastelnim nijansama. Kontrast između tople i hladne boje je itekako poželjan u svijetu mode, a vi ćete izgledati svjetski.

Bež i bijela

Dame koje su ljubiteljice minimalizma obožavat će ovu kombinaciju boja. Jednostavno, a luksuzno. Osim toga, ove dvije boje rezultiraju vrlo sofisticiranim i trendy modnim izdanjima. Odličan su odabir u dnevnim, ali i večernjim kombinacijama.

Roze i crvena

Na prvi pogled totalno nespojive nijanse, no danas je ova kombinacija jedna od omiljenih među trendsetericama. U kombinaciji ovih dviju boja izgledat ćete nevjerovatno šik.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti