Za svadbu izdvojili 150.000 KM: Ovo je najviše koštalo Đokoviće

Piše: Azra

Pravili su svadbu u dvije države, u Srbiji i u Crnoj Gori.

Porodica Đoković iskeširala je 150.000 KM za vjenčanje najmlađeg Novakovog brata Đorđa i njegove izabranice Saške Veselinov. Mladenci su se jučer tačno u podne zavjetovali na vječnu ljubav u Crkvi Svetog Marka u Beogradu u krugu najuže porodice i kumova, a zatim su avionom otputovali u Tivat.

Izvor: Agencije

Na crkvenom vjenčanju Đoletova braća Novak i Marko, kao i roditelji nisu skidali osmijehe sa lica, a majku Dijanu su u jednom trenutku savladale emocije i zaplakala je dok ju je najuspješniji teniser svih vremena grlio.

– Mlada je blistala u raskošnoj bijeloj vjenčanici, koja je koštala oko 10.000 KM. Novak je kitio muzičare i naručivao pjesme “Luckasta si ti” i “Danas, majko, ženiš svoga sina”. Posebno ga je pogodila numera “Ružo rumena”, zbog koje se odmah latio novčanika, pa je čašćavao trubače – priča izvor blizak ovoj porodici.

Izvor: Agencije

Mnoge je iznenadila odluka mladenaca da poslije crkvenog vjenčanja zajedno sa svatovima avionom odlete u Crnu Goru.

– Mladenci su se sa porodicom nakon crkvenog vjenčanja uputili do Novakovog restorana na kratki predah, a u popodnevnim satima krenuli su na aerodrom, odakle su poletjeli za Tivat. Samo su za avionski prevoz iskeširali  24.000 KM. Mjesto u restoranu u kome su se provodili košta 200 KM, što znači da su za to platili 16.000 KM. Obezbijedili su i boravak u hotelu za sve zvanice, što ih je koštalo oko 20.000 KM. Muzika im je bila važna stavka, pa su za nju platili  50.000 KM, a za dekoraciju još 10.000 KM. Ostali troškovi, kao što su Saškina šminka, cipele, haljina za presvlačenje, Đoletovo odijelo, cipele i mnoge druge sitnice koštale su ih dodatnih 20.000 KM – priča izvor.

Novak je bio presretan zbog ženidbe svog brata.

– Najponosniji sam danas zbog njega. Što se tiče bračnih savijeta, sve će mu se kazati samo – rekao je teniser.

izvor: nportal.rs

(S.B.)

Pročitajte još