Ponovo napad na Meghan: Nosila je mikrofon ispod haljine, sve snima i prodaje materijal

Piše: Azra

Otkako su se Meghan Markle i princ Harry pridružili princu i princezi od Velsa u zamku Windzor kako bi pozdravili ožalošćene koji odaju počast kraljici, ne prestaje da se analizira svaki detalj, ali i da se šire teorije zavjere.

Naime, na Twitteru se pojavila priča da je Meghan Markle ispod haljine nosila “uređaj za snimanje”.

-Ovo je suludo i zapravo štetno za nju. Naravno, nije nosila mikrofon, rekao je navodno izvor blizak vojvotkinji za Page Six.

Pravougaoni nabor koji se vidi na struku crne haljine Meghan Markle natjerao je mnoge kritičare da nagađaju da li je nosila mikrofon.

-Šta Meghan krije ispod haljine?, glasi twitt jednog od korisnika. Drugi su se pitali da li prikuplja materijal za svoj nadolazeći Netfliks dokumentarac.

-Da li Meghan Markle nosi mikrofon kako bi iskoristila kraljičinu smrt za svoj Netfliks rijaliti šou?, još jedan je twitt na ovu temu.

-Meghan je nosila neku vrstu uređaja. Vjerovatno za potrebe snimanja, rekao je drugi.

Drugi su također osporili “lude” tvrdnje, misleći da je to možda bio medicinski uređaj.

-Nosim kontinuirani monitor glukoze i moj senzor je istog pravougaonog oblika, rekao je jedan.

Izvor: PIXSELL

Meghan je dobila generalno toplu reakciju mase ljudi ispred zamka Vindzor. Šetnja je bila prvi put da su princ Harry i Meghan javno viđeni zajedno sa princom Williamom i Kate od marta 2020. i označila je očigledno poboljšanje odnosa između braće i njihovih žena.

Izvor: kurir.rs

(S.B.)

Pročitajte još