Imao posebne zahtjeve: Ovo je razlog zbog kojeg Čola nije pjevao na svadbi kod Đokovića

Piše: Azra

Najmlađi brat najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, Đorđe izgovorio je u ponedjeljak sudbonosno „da“ svojoj vjerenici, sportskoj novinarki Saški Veselinov.

Na intimnom vjenčanju u Crkvi Svetog Marka u Beogradu prisustvovali su najbliži članovi porodice, kumovi i nekoliko bliskih prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by [Đorđe] (@djordjedjokovicfan)

Prije nego što su otputovali u Crnu Goru u kojoj je organizovana glavna proslava koja je trajala čak dva dana, mladenci su s najvažnijim ljudima iz svog života otišli na kratak ručak u restoran porodice Đoković na Novom Beogradu. Da ništa nisu prepuštali slučaju kada je u pitanju organizacija, svjedoči i izvor blizak Saški i Đorđu koji je želio da ostane anoniman.

-Proslava koja je organizovana u Crnoj Gori sačinjena je od dva dana totalno različitog provoda. Kako je muzika jedan od glavnih elemenata dobre svadbe, posebno su se potrudili oko izvođača. Dok su prvog dana na hotelskoj zabavi pjevali Aleksandra Prijović, Željko Samardžić i Sergej Ćetković, na partiju koji je juče bio organizovan na plaži nastupali su Milica Pavlović, Saša Kovačević i orkestar Aleksandra Sofronijevića, kaže izvor.

-Trebalo je da nastupi i Čola u jednom kratkom i specijalnom bloku, ali mu se na kraju porodica Đoković zahvalila i angažovala druge zvijezde. Problem nije bio novac, već zahtjevi koje je Zdravko imao da bi nastupio na svadbi. Želio je poseban izgled bine, zahtijevao je da mu gotovo niko od gostiju ne prilazi, ne naručuje pjesme i ne fotografiše se s njim, a posebne želje je imao i oko smještaja kako za sebe, tako i za članove svog benda. Kako je spisak želja bio predug, porodica je odlučila da ipak ne angažuje Čolu jer je fokus tog dana bio na Saški i Đorđu, a ipak ne na pjevačima koji zabavljaju goste, objašnjava izvor.

Izvor: m.cdm.me

(E.M.)

Pročitajte još