Pokazala pravo lice: Ovako Jelena Karleuša izgleda bez šminke

Piše: Azra

Pop diva je od najranije mladosti savršeno je shvatila definiciju svog poziva.

Upravo zbog toga što je surovi profesionalac, vrlo rijetko je možemo vidjeti u prirodnom, opuštenom izdanju. Skupe krpice, torbe i cipele njena su velika ljubav a u garderober, u novoj vili, uložila je mnogo truda i novca.

– Dok svjetskim zvijezdama godine i broj djece spominju kako bi ih pohvalili i naglasili činjenicu da dobro izgledaju, na Balkanu se žene u šoubiznisu, a koje su ostvarene i kao majke i kao umjetnici brutalno vrijeđaju. Da, ja imam 43 godine, da, ja imam dvoje djece i da, ja izgledam brutalno dobro. Nisam službenica u banci, nisam vaša mama, nisam vaša žena, nego Jelena Karleuša, žena koja nosi scenske kostime 27 godina karijere i to kostime najboljih svjetskih dizajnera. Zato i jesam najbolje obučena žena i ovdje i šire – rekla je ranije Jelena.

U svojoj najomiljenijij prostoriji u vili, Jelena se osjeća sigurno, sretno i zaštićeno a to je pokazala i nova fotografija koju je objavila putem Instagrama. Iako veliki ljubitelj šminke i svega što nosi scena, Jeleni je ponekad potreban predah od svega.

Pop diva nije odoljela, a da nam ne pokaže kako izgleda bez grama šminke na licu – prirodna ljepota, bez traga nesavršenosti na koži nešto je što priželjkuju i mnogo mlađe dame a budući da većina misli da Jelena fotošopira slike, upravo je ovo dokaz da su pogriješili.

Izvor: svet-scandal.rs

(S.P.)

Pročitajte još